Cocktails

Tijs Coessens - Restaurant Dell'Anno en Lounge Punta K Kortrijk

Meyer's Garden N1


4.5cl Meyer's Gin
6cl appelsap
2cl vlierbloesemsiroop
1cl limoensap

Old fashioned glass, crushed ice en kiwi.




Meyer's Monroe


5cl Meyer's Gin
2cl suikersiroop
1cl limoensap

Shake met hibiscusblaadjes en ijs tot het gewenste kleur.
Strain in champagneglas.
Voeg 7cl mousserende wijn toe.
Werk af met een witte aardbei.




Thierry De Bruyne - Bar-Trends

Meyer's Cosmo


4cl Meyer's Gin
1.5cl triple sec
1.5cl limoensap
3cl veenbessensap

Martini glass, schijfje limoen, shake en strain.






Meyer's Wallbanger


4.5cl Meyer's Gin
1.5cl galliano
9cl sinaasappelsap

Shake en strain over ijs in een longdrinkglas, werk af met zeste van sinaasappel.






Meyer's Pink Gin


7cl Meyer's Gin
1 scheutje Angostura bitters

Stir and strain in een Martini glass, werk af met citroenschil.








Meyer's Swizzle


5cl Meyer's Gin
2cl Elexir d'Anvers
2cl Frangelico
2cl simple syrup
2cl lemon juice

Shake en strain over crushed ice in een collinsglass. Werk af met citroenschil en een verse hazelnoot.


Meyer's 75


4cl Meyer's Gin
2cl suikersiroop
1cl citroensap
7cl champagne

Shake en strain. Top champagne. Werk af met citroenzeste.




Meyer's Angel


4,5cl Meyer's Gin
2,5cl groene creme de menthe
1 scheutje Angostura bitter
2cl limoensap

Shake en stir. Werk af met limoenschil.